Hemstädning Jönköping

Vi ger dig mer tid över till annat!

Våra tjänster

Vi är ett fullserviceföretag inom hushållsnära tjänster för privatpersoner, men vi riktar oss även till företag med exempelvis kontorsstädning och fönsterputsning. Utöver hemstädning kan vi bland annat erbjuda följande:

Flyttstädning 

Att flytta tar mycket tid i anspråk – inte minst flyttstädningen, som brukar vara den minst inspirerande delen av flytten. När du är på väg mot en ny hemadress känns det mindre intressant att lägga många timmar på att städa den bostad du lämnar, eller så räcker tiden helt enkelt inte till.

Oavsett vilket behöver man definitivt ingen ursäkt för att ta hjälp med flyttstädningen – särskilt inte eftersom tjänsten är prisvärd och kraven höga.

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar dessutom garanti på tjänsten: Eventuella fel i enlighet med garantin åtgärdas inom tre arbetsdagar!

Vi står för material och utrustning. Själv behöver du bara se till att bostaden är tom. Kyl och frys måste också tömmas och stängas av. Liksom vid hemstädning gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök inför flyttstädningen och lämnar offert med ett fast pris. 

Kontorsstädning

En ren och fräsch arbetsmiljö är en förutsättning för arbetsglädje och trivsel hos både kunder och medarbetare. Här kan vi hjälpa till med regelbunden städning av dina kontorslokaler.

Vi städar efter ett överenskommet schema – en gång i veckan eller när det passar er. Inledningsvis gör vi ett besök på plats för att titta närmare på lokalerna och diskutera dina önskemål. Därefter kommer vi fram till en rutin som fungerar för ditt företag. Vanligen städar vi kontor under dagtid, men vi anpassar oss efter kundens behov.

Fönsterputs

Tveka inte att ta hjälp av oss med fönsterputsningen. Det är ett både omständligt och tidskrävande arbete när man inte har vanan. Vi kan fönsterputsning och ser till att rutorna blir glasklara snabbt, noggrant och till rätt pris. Naturligtvis är alltid vår målsättning att göra ett så bra jobb att du gärna kontaktar oss även nästa gång det är dags att putsa fönstren.

Vi kan även erbjuda dessa tjänster vid behov:

  • Byggstädning
  • Specialstädning.
  • Hemhjälp
  • Mattvätt
  • Golvvård
  • Städning vid evenemang
  • Gräsklippning och andra trädgårdsarbeten
  • Snöskottning
  • Målning och tapetsering

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de olika tjänster vi erbjuder!

Vi ger dig mer tid över till annat. Låt oss hjälpa dig med städningen!