Hemstädning Jönköping

Vi ger dig mer tid över till annat!

Hemstädning

Att hålla hemmet rent och fräscht är en förutsättning för trivseln, men det tar mycket tid i anspråk – tid som de allra flesta förmodligen hellre skulle lägga på andra saker om de hade möjligheten. Faktum är att möjligheten finns och det är dessutom betydligt mer prisvärt än många tror att ta hjälp av proffs med hemstädningen!

Vi på Städo föreslår att du tar just en paus från städningen med hjälp av återkommande veckostädning. Du bestämmer själv omfattningen och har alltid full koll på kostnaderna eftersom vi tillämpar fasta priser.

När du kontaktat oss kommer vi ut på ett kostnadsfritt hembesök för att avgöra tidsåtgången innan vi lämnar offert.

Det här ingår i veckostädning

I en normal veckostädning ingår vanligen följande:

  • Dammsugning och våttorkning/moppning av golven
  • Damning av dina inventarier
  • Avtorkning av köksluckor, köksbänkar, spis m.m.
  • Rengöring av badrum och toaletter

Om du har särskilda önskemål gör vi vad vi kan för att tillgodose dessa. Berätta gärna under hembesöket om sådana önskemål för vår representant, så kan vi ta fram en korrekt offert redan från början.

Komplettera med storstädning vid behov

Någon gång ibland kan det vara en bra idé att genomföra en riktig storstädning enligt konstens alla regler. Det innebär att vi rengör grundligt från golv till tak och i varje hörn. Om du vill att det ska gå riktigt snabbt och bli mer prisvärt får du gärna hjälpa till genom att plocka undan innan vi anländer – annars gör vi det på plats. Även storstädning kan fås till fast pris.

Vi ger dig mer tid över till annat. Låt oss hjälpa dig med städningen!